De jaarlijkse top 200

De top 200 is een jaarlijkse lijst die voorkomt op 24 december. De muziek in de lijst is heel divers, van rustige muziek tot happy hardcore en heavy metal. Het stemmen op de top 200 wordt gedaan tussen 15 november 12:00 en 15 december 16:00. De nummer 1 van de top 200 wordt ook op de website geplaatst, zodat mensen ook na de top 200 nog steeds kunnen zien wat er het afgelopen jaar op nummer 1 stond!

Waar kun je stemmen? Dat kan op hitradiolarstop200.com!

Wat is je favoriete band?

Dit is een van de prijsvragen voor een uitzending op Hitradio L.A.R.S.! Heb jij het leukste antwoord? Dan kan het maar zo zijn dat je wordt gebeld tijdens de uitzending! Waar heb je kans op? Jij mag bepalen welke 5 liedjes er achter elkaar gedraaid worden! Alle genres zijn toegestaan!

Mis je een nummer in de autoplay?

Als je een nummer in de autoplay mist, kun je hem als suggestie achterlaten op de pagina: liedjes aanvragen. Vermeld er wel even bij dat het gaat om een autoplay suggestie!

De nummer 1 van 2022!

Even afleiding nodig?

Lange werkdag gehad of gewoon toe aan een beetje rust met lekkere muziek op de achtergrond? Luister dan mee naar Hitradio L.A.R.S.! Benieuwd naar toekomstige activiteiten op de radio? Bekijk dan even de agenda!

Mede mogelijk gemaakt door:

mansmedia